Малки настолни модели
Калкулатор Citizen SDC-805
9,46 лв. без ДДС
11,35 лв. с ДДС
Купи
Калкулатор Citizen SDC-810
10,99 лв. без ДДС
13,19 лв. с ДДС
Купи
Калкулатор Citizen SDC-812
11,99 лв. без ДДС
14,39 лв. с ДДС
Купи
Калкулатор Canon AS-120
9,00 лв. без ДДС
10,80 лв. с ДДС
Купи
Калкулатор Citizen SDC 450
11,58 лв. без ДДС
13,90 лв. с ДДС
Купи